Zalen

Grote zaal

De grote zaal heet niet voor niets zo, met zijn 250m2 is hij te gebruiken voor allerlei activiteiten van sport tot danszaal en van vergaderruimte tot muzieklokaal. De zaal heeft een deelbare wand waardoor er ook intimiteit gecreëerd kan worden, of waar bijvoorbeeld een buffet kan worden geserveerd. 

Kleine zaal

Klein is deze zaal allerminst te noemen, ruim 80 m2 flexibel in te richten ruimte voor bijvoorbeeld een creatieve workshop, een presentatie of cursus. De grote en kleine zaal liggen dichtbij elkaar waardoor ze ook geschikt zijn om samen te huren.

Hobby zaal

De perfecte ruimte voor een kleine meeting of het beoefenen van een hobby zoals bijvoorbeeld schilderen. deze ruimte is gelegen op de eerste etage welke met een lift te bereiken is en voor een toiletbezoek hoef je niet naar beneden. Toiletten zijn op de begaande grond en de eerste verdieping.

Totaal pakket

Naast bovenstaande zalen beschikken wij over diverse (kantoor)ruimtes die variëren van 10m2 tot 100+m2 en welke flexibel in te richten en te gebruiken zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een meeting, workshop, creatieve activiteit of zelfs een sport activiteit. Al onze ruimtes zijn per dagdeel te boeken, zowel incidenteel als structureel.  

 

In samenwerking met onze bar genaamd ‘het koffie hoes’ en een professionele keuken van waaruit wij heerlijke lunches, diners, snacks, koffie, thee en andere drankjes serveren kunnen wij jou een totaal pakket bieden. Voor vaste huurders hebben wij sinds kort een koffie abonnement, onbeperkt verse bonenkoffie tegen een messcherp tarief. Wie wil dat nou niet?

 

Een ruimte huren bij Wijkcentrum Brinkenhoes betekent dat je totaal ontzorgt wordt, wij voorzien je van koffie of thee, een beamer met scherm, een flip-over, zorgen dat er bij aanvang de stoelen en tafels staan zoals jij het wenst. En dankzij onze airco die koelt en verwarmt zorgen we ook voor de ideale kamertemperatuur