Samen is leuker dan alleen!

Activiteiten commissie Brinkenhoes

Naast de activiteiten die onze huurders en verenigingen organiseren hebben we een zeer actieve commissie die regelmatig leuke activiteiten voor jong en oud organiseren.

We proberen de activiteiten aan te laten sluiten bij het huidige jaargetijde en zijn continu op zoek naar nieuwe ideeën.

Een kleine greep uit de activiteiten die je dit jaar kunt verwachten?

  • fietsclub
  • creatieve middag
  • pub quiz
  • Fifa toernooi
  • politiek cafe

De commissie probeert haar activiteiten zo breed mogelijk te houden zodat er altijd iets bij zit wat jou aanspreekt! Heb je zelf een leuk idee of lijkt het jouw leuk om lid te worden van de activiteitencommissie? Neem dan contact op met de ACB!

Aankomende activiteiten

Wil je meedoen aan een activiteit? Meld je dan aan door op de link onder de activiteit te klikken.

Elke week organiseren we de inloopochtend, voor meer informatie klik hier

 

Win je warm bingo

Met de winter voor de deur en door de hoge inflatie en energierekening vinden wij het leuk om letterlijk wat warmte te verspreiden.
Daarom organiseren wij op vrijdag 4 november om 13:00 uur de WIN JE WARM BINGO!!!
 
We ontvangen je met een kop warme chocomelk zodat jij lekker warm aan de bingo kunt beginnen. Natuurlijk zorgen we er ook voor dat de zaal heerlijk warm is. Om niet het risico te lopen dat je tijdens de bingo afkoelt hebben we in de pauze een winterse versnapering voor je.
De prijzen die je bij de bingo kunt winnen zijn werkelijk mega fantastisch! Alle prijzen zijn zowel letterlijk als figuurlijk verwarmend of energie besparend. 1 van de hoofdprijzen is bijvoorbeeld een elektrische kruik van Stoov – heating cushions ter waarde van €85,00.
Kortom dit wordt een middag waar je zeker bij wilt zijn! Helaas zijn de beschikbare plaatsen beperkt en daarom is aanmelden verplicht.  maar VOL = VOL!!!
 
Tot slot nog een mededeling waar wij zelf erg warm van.
Met gepaste trots en mede dankzij de steun van ons partners en ons team kunnen we jullie melden dat DEELNAME VOLLEDIG GRATIS is!!
Iedereen is van harte welkom, kleine kanttekening hierbij is dat als jij het financieel goed hebt, het lief is als jij de beschikbare plek gunt aan iemand die een steuntje in de rug kan gebruiken.
Dan toch nog 1 opmerking. Als jij echt niet in staat bent om deel te nemen, of alle beschikbare plaatsen zijn al gevuld dan hebben we toch nog iets leuks voor je. We gaan namelijk onder onze Facebook volgers ook een aantal leuke prijzen verloten. Hoe je hier aan deel kunt nemen volgt later!
Zorg dus dat je onze pagina volgt.
 

 

Locatie: Brinkenhoes

Wanneer: Vrijdag 4 november 2022. inloop vanaf 12:30 om 13:00 begint de bingo
Entree = gratis!