Samen is leuker dan alleen!

Activiteiten commissie Brinkenhoes

Naast de activiteiten die onze huurders en verenigingen organiseren hebben we een zeer actieve commissie die regelmatig leuke activiteiten voor jong en oud organiseren.

We proberen de activiteiten aan te laten sluiten bij het huidige jaargetijde en zijn continu op zoek naar nieuwe ideeën.

Een kleine greep uit de activiteiten die je dit jaar kunt verwachten?

  • fietsclub
  • creatieve middag
  • pub quiz
  • Fifa toernooi
  • politiek cafe

De commissie probeert haar activiteiten zo breed mogelijk te houden zodat er altijd iets bij zit wat jou aanspreekt! Heb je zelf een leuk idee of lijkt het jouw leuk om lid te worden van de activiteitencommissie? Neem dan contact op met de ACB!

Aankomende activiteiten

Wil je meedoen aan een activiteit? Meld je dan aan door op de link onder de activiteit te klikken.

Elke week organiseren we de inloopochtend, voor meer informatie klik hier

 

Brinkenhoes Kids Camping

Om de kinderen die in de zomervakantie niet op vakantie gaan toch de mogelijkheid te bieden om mooie herinneringen te maken, zijn de voorbereidingen voor de Brinkenhoes kids camping in volle gang!
We hebben een prachtig programma in elkaar gezet en hebben plek voor maximaal 15 kinderen in de leeftijd van 8 tot 12 jaar. We gaan slapen in een grote tent, al verwachten we niet dat er veel geslapen gaat worden.
Als je zelf een matje en slaapzak hebt is dat mooi, heb je die niet dan zorgen wij daarvoor. Het enige wat je zelf moet meenemen zijn je toiletspullen, kleren en natuurlijk een goed humeur.
 
Locatie: wijkcentrum Brinkenhoes
Wanneer: van woensdag 26 juli 13:00 uur tot donderdag 27 juli 16:00 uur.
 
Zoals altijd is ook deze activiteit voor kinderen GRATIS.
 

Tafeltennis

Zin in een potje tafeltennis?
 
Vanaf heden hebben wij een professionele tafeltennistafel inclusief batjes en balletjes die jij gratis mag gebruiken. Tafeltennis is een sport, je gebruikt er je hele lichaam bij. Tevens is het een recreatieve sport wat zorgt voor ontspanning en plezier. Je kunt het met 2 of meer personen spelen.
Heb je niemand om tegen te spelen? Daag dan ons personeel uit voor een potje.
 

 

Locatie: Brinkenhoes

Wanneer: elke dag
Entree = gratis!