Samen is leuker dan alleen!

Activiteiten commissie Brinkenhoes

Naast de activiteiten die onze huurders en verenigingen organiseren hebben we een zeer actieve commissie die regelmatig leuke activiteiten voor jong en oud organiseren.

We proberen de activiteiten aan te laten sluiten bij het huidige jaargetijde en zijn continu op zoek naar nieuwe ideeën.

Een kleine greep uit de activiteiten die je dit jaar kunt verwachten?

  • fietsclub
  • creatieve middag
  • pub quiz
  • Fifa toernooi
  • politiek cafe

De commissie probeert haar activiteiten zo breed mogelijk te houden zodat er altijd iets bij zit wat jou aanspreekt! Heb je zelf een leuk idee of lijkt het jouw leuk om lid te worden van de activiteitencommissie? Neem dan contact op met de ACB!

Aankomende activiteiten

Wil je meedoen aan een activiteit? Meld je dan aan door op de link onder de activiteit te klikken.

Elke week organiseren we de inloopochtend, voor meer informatie klik hier

 

De zoete inval

Zit jij met een probleem? Of heb jij een vraag, idee voor de buurt of zoek je advies?

elke dinsdagochtend kun je tussen 11:00 en 12:00 uur terecht in ’t Brinkenhoes voor de zoete Inval. Diverse partijen waaronder de politie, handhaving, Lefier, Domesta maar ook ’t Brinkenhoes en onze sociale partners zitten klaar om jou te helpen.

 

voor de Zoete inval hoef je geen afsprak te maken, je kunt gewoon binnen wandelen. We zitten aan onze gezellige tafel in de centrale hal. Wil jij liever 1 op 1 met iemand spreken? Dan kun je gebruik maken van onze spreekkamer. Uiteraard is het gebruik hiervan, net als de Zoete inval, volledig GRATIS!

Tafeltennis

Zin in een potje tafeltennis?
 
Wij  hebben een professionele tafeltennistafel inclusief batjes en balletjes die jij gratis mag gebruiken. Tafeltennis is een sport, je gebruikt er je hele lichaam bij. Tevens is het een recreatieve sport wat zorgt voor ontspanning en plezier. Je kunt het met 2 of meer personen spelen.
Heb je niemand om tegen te spelen? Daag dan ons personeel uit voor een potje.
 

 

Locatie: Brinkenhoes

Wanneer: elke dag
Entree = gratis!