Samen is leuker dan alleen!

Activiteiten commissie Brinkenhoes

Naast de activiteiten die onze huurders en verenigingen organiseren hebben we een zeer actieve commissie die regelmatig leuke activiteiten voor jong en oud organiseren.

We proberen de activiteiten aan te laten sluiten bij het huidige jaargetijde en zijn continu op zoek naar nieuwe ideeën.

Een kleine greep uit de activiteiten die je dit jaar kunt verwachten?

  • fietsclub
  • creatieve middag
  • pub quiz
  • Fifa toernooi
  • politiek cafe

De commissie probeert haar activiteiten zo breed mogelijk te houden zodat er altijd iets bij zit wat jou aanspreekt! Heb je zelf een leuk idee of lijkt het jouw leuk om lid te worden van de activiteitencommissie? Neem dan contact op met de ACB!

Aankomende activiteiten

Wil je meedoen aan een activiteit? Meld je dan aan door op de link onder de activiteit te klikken.

Elke week organiseren we de inloopochtend, voor meer informatie klik hier

Elke maand organiseren we een bingo middag. Voor meer informatie klik hier

Leer beatboxen

Beatboxen is het maken van geluiden en muziek met je mond. Denk bijvoorbeeld aan het geluid van een drumstel, trompet of het scratchen van een plaat. In deze workshop van een uur leert The Batman, William Hummel, je alle in’s en out’s van het beatboxen en gaan jullie aan de slag met een loopstation om samen een nummer 1 hit te maken. 

 

Deze workshop is vooral geschikt voor kinderen van 6 t/m 13 jaar. Deelname kost slechts €5,00. Meld je snel aan want vol=vol

 

Locatie: Brinkenhoes

Wanneer: vrijdag 26 augustus 2022 13:00 uur

Fotografie/fotobewerking workshop

Wil jij leren fotograferen of wil je leren hoe je foto’s bewerkt in Adobe photoshop of Lightroom? dan is deze workshop voor jou! Aan de hand van praktijkvoorbeelden leren we jou de basis en geven we je handvatten om je verder te ontwikkelen. We leren je waarom een compositie werkt of waarom juist niet, hoe jij ervoor kunt zorgen dat jouw foto’s altijd scherp zijn en van het scherm afspatten. We leren je hoe je foto’s digitaal kunt ontwikkelen en retoucheren in Photoshop en/of Lightroom en nog veel meer tips en tricks. Uiteraard is er ook genoeg tijd om vragen te stellen zodat jij de volgende stap kunt maken.

 

De workshop wordt gehouden op woensdag 21 september van 19:00 t/m 21:00 uur. Een week later, 28 september van 19:00 t/m 21:00 uur, bieden we je de mogelijkheid om terug te komen. Je hebt de theorie dan een week in de praktijk kunnen brengen. We geven je dan de ruimte om de ongetwijfeld ontstaande vragen te stellen.

 

Deelname aan deze workshop kost €15,00 inclusief koffie/thee en de terugkomavond. Aanmelden is gewenst en vol=vol.