Veel gestelde vragen

In principe zijn wij in het weekend gesloten. Maar voor een besloten evenement zijn er mogelijkheden.

Een zaal huren is maatwerk daarom is het niet mogelijk om hier een standaard prijs te noemen, neem voor een offerte contact met ons op

Jazeker! Vanuit onze keuken serveren wij naast heerlijke koffie, thee en drankjes ook snacks, lunches, hapjes en diners. Vraag naar de mogelijkheden bij het boeken van een zaal.

Jazeker! het wijkcentrum is drempelloos, beschikt over een invalidentoilet, heeft brede gangen en deuren en een ruime lift naar de eerste etage.

Absoluut! Bij de meeste verenigingen die in het Brinkenhoes gevestigd zijn kun je een aantal keren kosteloos mee doen. Zo kun je ervaren of je het leuk vindt voordat je lid wordt.

Geen enkel probleem! Bij het Brinkenhoes kun je zelfs een kantoor per uur huren. Neem contact op voor de mogelijkheden.

’t Brinkenhoes is een erkend leerbedrijf en wij hebben veel ervaring in het begeleiden van stagiaires, vrijwilligers en werkervaringsbanen. Wij bieden je functies binnen de horeca, administratie, schoonmaak, onderhoud en activiteitenbegeleiding.

Er zijn altijd taken die passen bij jou en je competenties. Werken bij het wijkcentrum betekent dat je onderdeel wordt van een hecht team, door jouw gemaakte kosten kun je declareren en natuurlijk ga je ook mee op onze teamuitjes en ontvang je een mooi kerstpakket.

Zeer waarschijnlijk wel! Neem contact met ons op en we kijken samen naar de mogelijkheden.

Ja hoor, zet hetgeen je geprint wilt hebben op een USB stick en kom langs! Wij vragen een vergoeding van €0,30 per print.

Vanzelfsprekend kan dit, je kunt in het Brinkenhoes ook extra geld pinnen.

Nee, tenzij het een hulphond betreft.

Activiteiten organiseren is ons dagelijks werk. Wij helpen je graag om jouw evenement tot een succes te maken.