Nieuws

Nieuws van donderdag 19 mei 2022

26 mei en 6 juni zijn wij gesloten!

Op donderdag 26 mei (Hemelvaart) en maandag 6 juni (tweede Pinksterdag) zijn wij gesloten. Wij wensen iedereen fijne feestdagen.

Nieuws van vrijdag 13 mei 2022

Activiteitencommissie Brinkenhoes

Ben jij een organisatorisch talent? Wordt jij blij van het bedenken en organiseren van activiteiten voor jong en oud? Lees dan snel verder!

Wijkcentrum Brinkenhoes heeft een plaatsje vrij in haar activiteitencommissie. Samen met de andere leden ga jij creatieve, leerzame, sportieve, leuke en gezellige evenementen en activiteiten voor jong en oud bedenken, organiseren en begeleiden. Ook buurtbewoners zelf kunnen met een voorstel voor een activiteit komen. De activiteitencommissie draagt dan zorg voor de organisatie en de uitvoering.

 

 

 

Onze ideale commissielid beschikt over de volgende kernkwaliteiten:

  • Creatief;
  • Enthousiast;
  • Werken in teamverband;
  • Organisatorische vaardigheden;
  • Kan zich verplaatsen in specifieke doelgroepen.

Ben je enthousiast geworden en wil je bijdragen aan het welzijn van de buurt? Neem dan snel contact op.

Nieuws van donderdag 12 mei 2022

Ben jij een zorgprofessional?

Ben jij een medisch pedicure, fysiotherapeut, wijkverpleegkundige of een andere zorgprofessional en zoek je een kantoor-, spreek- of praktijkruimte? Lees dan snel verder.

Wijkcentrum Brinkenhoes heeft als ambitie om de spil in de wijk te zijn, het eerste aanspreekpunt voor bewoners met vragen., klachten of problemen. In dat kader vinden we het erg belangrijk dat bewoners zorg lokaal kunnen genieten. Dit doen we o.a door onderdak te bieden aan welzijnsorganisaties en zorgprofessionals. Op dit moment hebben wij een perfecte kantoor- en/of praktijkruimte beschikbaar. 

Jouw ruimte bevind zich op de begaande grond, dichtbij de hoofdingang en beschikt over een wachtruimte. De ruimte is zowel structureel als incidenteel te huren. Ook is het mogelijk om de ruimte met meerdere professionals te delen. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?